+381 11 38 36 806 +38 11 2717 363 info@darijananamestaj.com

Darijana je porodična firma osnovana 1993. godine, a proizvodnjom se bavi od 2000. godine. Trenutno zapošljava oko 40 zaposlenih.


DELATNOST

Bavimo se proizvodnjom i prodajom mebliranog nameštaja po meri i po narudžbini kupaca. Na tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetnom nameštaju i po želji da maksimalno izađemo u susret našim klijentima.


PROIZVODNI PROGRAM

Postoji program DARIJANINIH proizvoda – troseda, dvoseda, fotelja, ležajeva, ugaonih garnitura, garnitura, francuskih ležajeva, singl kreveta, spratnih kreveta, koje kupci rado kupuju za svoj stambeni ili poslovni prostor i koje prilagođavaju svojim potrebama i dimenzijama.

Pored svog proizvodnog programa Darijana rado prihvata ideje, sugestije i želje svojih klijenata. Zajedno sa našim klijentima kreiramo idealna rešenja za njihov stambeni ili poslovni prostor. Na ovaj način nastali su modeli koji su stalno prisutni u Darijaninom proizvodnom programu.


KVALITET

Sve naše proizvode karakteriše vrhunski kvalitet Q1 izdat od šumarskog fakulteta u Beogradu. Kompletan proizvodni program koji nudimo je izrađen od visoko kvalitetnih i strogo kontrolisanih sirovina. Klijenti kod nas mogu birati stepen kvaliteta punjenja, mebl štofa, kože, prema svojim mogućnostima i potrebama. Mehanizme koje koristimo u proizvodnji naših modela su jednostavni za rukovanje, kvalitetni i ne kvare se. Pored obavezne dvogodišnje garancije Darijana je za svoje drvene konstrukcije obezbedila petogodišnju garanciju, jer se konstrukcije prave od adekvatne i dobro osušene građe


 ZA KOGA, GDE

Darijana je od 2002. godine prisutna na Sajmu nameštaja u Beogradu, gde svake godine svoje kupce obraduje novim modelima, materijalima, principima punjenja i idejnim rešenjima.

Zajedno sa našim saradnicima uspešno smo opremali stambene, poslovne i ugostiteljske objekte.

Svojim dizajnom i funkcionalnošću zadovoljavamo potrebe kupaca. Uz pomoć stručnog kadra u našim salonima kupci dolaze do idealnih rešenja kako za svoj stambeni tako i za poslovni prostor. Kod nas možete dobiti dizajn koji je funkcionalan i izbalansiran. Dizajn koji nije samo kvalitetan ili samo lep, već i jedno i drugo.


Od 2008. godine proizvodnja se obavlja u novosagrađenom objektu, koji se nalazi u Krnjači, u ulici Zage Malivuk 65a.

Objekat je preko 2000 m² gde se pored proizvodnje i kancelarija nalazi i veliki izložbeni salon površine oko 600 m². U našem STALNOM KUĆNOM SAJMUmožete pogledati najveći izbor naših modela i naš stručni tim vam može pomoći pri izboru idealnog komada nameštaja za vaš prostor.

Pored ovog izložbenog prostora unutar proizvodnje, poslujemo u salonima: u Beogradu, ul. Prote Mateje br. 64 i Novom Sadu, ul. Zeleznička br. 35.