Darijana 1

Garnitura DARIJANA 1 stilski je jedan od najklasičnijih modela iz DARIJANINOG proizvodnog programa i gde god da se nađe izaziva Vašu pažnju.
Sastoji se od ležaja DARIJANA 1 stilski I beržere DARIJANA 1.
S`obzirom da se Darijana bavi proizvodnjom nameštaja po meri I po narudžbini kupca, sve promene su moguće uz napomenu da kada je ovaj model ležaja I fotelje u pitanju treba biti oprezan sa smanjenjem dimenzija.

Garnitura DARIJANA 1 stilski se može sastojati od toseda, dvoseda I fotelje ili kako god Vi želite, jer se po uzoru na ovaj model mogu praviti komadi nameštaja koji su Vama potrebni u dimenzijama koje Vama odgovaraju.

Beržera DARIJANA 1 je fiksna fotelja klasičnog dizajna.

Pošto je ovo klasičan model fotelje često se prodaje uz neki od klasičnijih modela iz Darijaninog proizvodnog programa.Pored ležaja DARIJANA 1 stilski sa kojim čini garnituru, ovaj model fotelje bi lepo stajao pored modela ko što su:KANABE,Ležaj DARIJA I, Ležaj Darija II.
Ovaj model fotelje pored toga što krasi prostor u kome se nalazi, izuzetno je udoban, pa je to jedan od najvažnijih razloga zašto se naši kupci opredele baš za Beržeru DARIJANA 1.

Modernije verzije ove garniture ili nekih njenih delova, se po želji kupca mogu raditi I u štampanom platnu, pa u toj varijanti garniture DARIJANA 1 bi se uklopila uz neki moderniji komad nameštaja I mogla bi da izgleda jako zanimljivo.

Prihvatamo sve Vaše sugestije na temu dizajna modela, jer na taj način možemo zajedno doći do još bolje verzije GARNITURE DARIJANA 1.

Ležaj DARIJANA 1 stilski sa slike je 250x90cm spoljnih dimenzija.
Korisne dimenzije u nerazvučenom stanju su 200x80cm, dok kada se napravi sa nekim sistemom razvlačenja, dobijate dimenzije francuskog ležaja od 200x150cm.

Spoljna dimenzija fotelje DARIJANA 1 je 85x100cm (modela na slici).

S`obzirom da se Darijana bavi proizvodnjom nameštaja po meri I po narudžbini kupca, dimenzije se mogu menjati,uz napomenu da kada su Beržere u pitanju treba biti oprezan sa smanjenjem dimenzija.

Konsrukcija garniture DARIJANA 1 je drvena kao i kod svih naših modela.
Punjenje ležaja sa slike je sunđer, koji po želji kupca moze biti različite gustine I elastičnosti. Po želji kupca se kod ovog modela može birati žičano jezgro kao kvalitet punjenja, a da se ipak zadrži sistem razvlačenja.

Punjenje fotelje  beržera DARIJANA 1 je sunđer, koji po želji kupca moze biti različite gustine I elastičnosti.

Moguća je kombinacija materijala (mebl-štofa) sa eko kožom ili kožom,mada kada je ovaj model u pitanju, kupci se skoro nikada ne odlučuju za eko-kožu I kožu, već bogatije, punije mebl-štofove kao što su pliš,somot…
Ova garniture ili neki njeni delovi bi mogli dodatno da se obogate resama I kićankama po želji kupca.

Ležaj DARIJANA 1 (na slici) je fiksan, ne razvlači.

Kod ovog modela preporučuju se dva sistema razvlačenja:
Razvlačenje uz pomoć NEMAČKOG LIFT MEHANIZMA kako bismo sačuvali sve karakteristike ovog modela I kako ne bi pretpeo mnogo promena u odnosu na svoju fiksnu varijantu. Sa nemačkim mehanizmom DARIJANA proizvodi nameštaj dugi niz godina I broj evidentiranih reklamacija je neznatan.

Sistem preklapanje bi bio moguć kao sistem razvlačenja, s’tim da bi model pretpeo određene promene. Zamena za sistem preklapanja, je sistem koji  nazivamo “UPADAJUĆI SEDALNI JASTUCI” a koji bi sačuvao sve karakteristike koje ovaj model čine posebnim. Sistem “updajući sedalni jastuci” podrazumeva da se kutija izvuče i u nju poređaju sedalne kocke ležaja koje su mobilne i tako dobije ležaj za spavanje 200×160.

Kod  modela beržera DARIJANA 1 ne postoji način da se ugradi neki od sistema razvlačenja a da ta promena ne utiče znatno na izgled modela.

Trenutno na akciji varijanta modela DARIJANA 1, DARIJANA 2:

http://darijananamestaj.com/project/darijana-2-2/

BERŽERA DARIJANA 1:

http://darijananamestaj.com/project/berzera-darijana-1-3/

 

DARIJANA 1 (SASTOJI SE OD  SOFE DARIJANA 1 I BERŽERE DARIJANA 1)

U Lux ponudi punjenja (HR Pena) i mebl stofa, fiksni model.

Cena SOFE 165.000,00 din sa popustom od 10% za gotovinsko placanje cena je 148,500,00 din.

Cena FOTELJE  63,500,00 din, sa popustom 10% za gotovinsko plaćanje cena je 57,100,00 din

Zage Malivuk 65a, Krnjača Beograd
Tel.: 011/ 27 17 363, 27 17 366, 27 10 414, 27 10 415
Fax: 011/ 2710 414
mail: darijana@yubc.net

Beograd, Prote Mateje 64
Tel.:011/ 38 36 806

Novi Sad, Železnička 35
Tel.: 021/ 523 892

v

Pozovite nas

telefon:
+381 11 2717 363
e-mail:
darijana@yubc.net