GROF LUX 4

Garnitura GROF-LUX 4 je jedan od modela KOJI SE PRVI PUT POJAVIO SAJMU NAMEŠTAJA 2012.GODINE.
Sastoji se od ležaja i fotelje.
S`obzirom da se Darijana bavi proizvodnjom nameštaja po meri I po narudžbini kupca, sve promene su moguće.

Garnitura GROF-LUX 4 se može sastojati od toseda, dvoseda I fotelje ili kako god Vi želite, jer se po uzoru na ovaj model mogu praviti komadi nameštaja koji su Vama potrebni u dimenzijama koje Vama odgovaraju.

Ležaj GROF-LUX 4 je nastao u želji da se kupcima ponudi pre svega model ležaja-sofe koji je udoban za sedenje.
Zbog toga, pre svega treba pričati o kvalitetu punjenja ovog modela sa slike,a to je džepasto žičano jezgro koje je obloženo visoko elastičnim HR sunđerom i MEMORI PENOM, a svi jastuci nasloni su punjeni silikonskim kuglicama.

Fotelja GROF-LUX 4 je fixna fotelja modernog dizajna.
Nastala je kao I ležaj-sofa GROF-LUX 4 u želji da se kupcima ponudi pre svega model fotelje koji je udoban za sedenje.

Najčešće se kupuje kao deo Garniture GROF-LUX 4 , ali se kupci za nju odlučuju I nezavisno od garniture jer se zbog jednostavnih linija lako uklapa uz mnoge modele koji nisu deo DARIJANINOG proizvodnog programa.
Zbog svog skladnog izgleda I ne tako velikih dimenzija odgovara svakom stambenom prostoru, čak I manje kvadrature, mada zbog modernog, a jednostavnog dizajna odgovara I poslovnom prostoru.

Ležaj GROF-LUX ( sa slike) je 250x90cm spoljnih dimenzija.

Spoljna dimenzija  fotelje je 80×90 (modela na slici). Kada bi se fotelja razvlačila, spoljna mera bi u tom slučaju bila 120×100.

S`obzirom da se Darijana bavi proizvodnjom nameštaja po meri I po narudžbini kupca,dimenzije se mogu menjati.

Ležaj GROF-LUX 4 je nastao u želji da se kupcima ponudi  model ležaja-sofe koji je udoban za sedenje.
Zbog toga, pre svega treba pričati o kvalitetu punjenja ovog modela sa slike,a to je džepasto žičano jezgro koje je obloženo visoko elastičnim HR sunđerom i MEMORI PENOM, a svi jastuci nasloni su punjeni silikonskim kuglicama.

Kada bi se poručio Ležaj GROF-LUX 4 sa nekim od sistema razvlačenje, kvalitet punjenja bi mogao da bude pomenuto džepasto žičano jezgro ili standardno žičano jezgro koje bi moglo biti dodatno ojačano žimom.Naravno sunđer različite gustine I elastičnosti dolazi u obzir kada je ovaj model u pitanju.

Konsrukcija garniture GROF LUX 4 je drvena kao i kod svih naših modela.

Punjenje fotelje GROF LUX 4 (sa slike) je istog kvaliteta kao i ležaj GROF LUX 4,a to je džepasto žičano jezgro koje je obloženo visoko elastičnim HR sunđerom i MEMORI PENOM, a svi jastuci nasloni su punjeni silikonskim kuglicama.

Kada je u pitanju fotelja GROF-LUX 4 koja ima neki od sistema razvlačenja, punjenje može biti ili sunđer različite gustine I elastičnosti, ili žičano jezgro.

Postoji veliki izbor materijala,kože i eko kože.Moguća je kombinacija materijala (mebl-štofa) sa eko kožom ili kožom, za koju se naši kupci često opredeljuju iz praktičnih razloga.

Najtoplija  preporuka za razvlačenje kod  modela GROF LUX 4 je GROF PRINCIP RAZVLAČENJA. .Ovaj sIstem razvlačenja je sistem koji se preporučuje za svakodnevno sedenje I spavanje.Omogućava da visina za sedenje bude I visina za spavanje I kod ovog sistema možemo da zadržimo veliku debljinu dušeka 16cm. Sistem razvlačenja GROF je jedan od najjednostavnijih sistema razvlačenja koji Darijana ima u ponudi I njegova velika prednost je što je lak za rukovanje I ne kvari se, a preporučuje se za svakodnevno korišćenje i kutija za posteljinu je najveća u odnosu na ostale sisteme razvlačenja.

Fotelja GROF-LUX 4 (sa slike) je fiksna,ne razvlači se.Kada bi se razvlačila bilo bi to principom preklapanja u ležaj 80×190 (200), ili 90×190(200). Spoljna mera bi u tom slučaju bila 120×100.

Mogao bi I da se ugradi italijanski mehanizam.

Trenutno nemamo ni u jednom salonu garnituru GROF LUX 4

DE LUX  ponudi punjenja (džepasto žičano jezgro + HR pena) I standardnoj ponudi mebl štofa, fiksna modeli.

Cena  troseda 77.800,00 din sa popustom od 10% za gotovinsko placanje cena je 70.000,00 din.

Cena fotelje 32.800,00 din sa popustom od 10% za gotovinsko placanje cena je 29.500,00 din.

Zage Malivuk 65a, Krnjača Beograd
Tel.: 011/ 27 17 363, 27 17 366, 27 10 414, 27 10 415
Fax: 011/ 2710 414
mail: darijana@yubc.net

Beograd, Prote Mateje 64
Tel.:011/ 38 36 806

Novi Sad, Železnička 35
Tel.: 021/ 523 892

v

Pozovite nas

telefon:
+381 11 2717 363
e-mail:
darijana@yubc.net