+381 11 38 36 806 +38 11 2717 363 info@darijananamestaj.com

Darijana je porodična firma osnovana 1993. godine,  proizvodnjom nameštaja se bavimo od 2000. godine.

Na tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetnom nameštaju i po želji da maksimalno izađemo u susret našim klijentima.

Pored naše ponude modela, klijenti su dobrodošli da dizajniraju komad nameštaja prema svojim željama i zahtevima, jer proizvodimo nemeštaj po meri i po narudžbini. Upravo na ovaj način, smo došli do najzanimljivijih i najpraktičnijih modela koje smo uvrstili u standardnu postavku u našim salonima nameštaja.

Pored proizvodnog programa koji je vec poznat nasim kupcima, u koje spadaju različite varijante – troseda, dvoseda, fotelja, ležajeva, ugaonih garnitura, garnitura, francuskih ležajeva, singl kreveta, spratnih kreveta, dakle tapaciranog- mebliranog nameštaja, nudimo kompletno opremanje stambenog ili poslovnog prostora. Proizvodimo sav nameštaj od pločastog materijala, medijapana i drveta. U našim salonima možete pogledati neke od modela komoda, stočića..i ostalog komadnog nameštaja koje takođe možete poručiti prema Vašem zahtevima i potrebama.

Sve naše proizvode karakteriše vrhunski kvalitet Q1 izdat od šumarskog fakulteta u Beogradu. Kompletan proizvodni program koji nudimo je izrađen od visoko kvalitetnih i strogo kontrolisanih sirovina. Klijenti kod nas mogu birati stepen kvaliteta punjenja, mebl štofa, kože, prema svojim mogućnostima i potrebama. Mehanizme koje koristimo u proizvodnji naših modela su jednostavni za rukovanje, kvalitetni i ne kvare se. Pored obavezne dvogodišnje garancije Darijana je za svoje drvene konstrukcije obezbedila petogodišnju garanciju, jer se konstrukcije prave od adekvatne i dobro osušene građe.

Svojim dizajnom i funkcionalnošću zadovoljavamo potrebe kupaca. Uz pomoć stručnog kadra u našim salonima kupci dolaze do idealnih rešenja kako za svoj stambeni tako i za poslovni prostor. Kod nas možete dobiti dizajn koji je funkcionalan ,izbalansiran, kvalitetan i lep.

U okviru proizvodnje nameštaja  u IV Zage Malivuk 65a Krnjača na Pančevačkom putu, se nalazi izložbeni salon nameštaja na dva nivoa oko 900m2, gde možete pogledati najveći izbor naših modela i naš stručni,a ljubazni tim Vam može pomoći u izboru nameštaja po Vašoj meri.

Pored ovog izložbenog salona nameštaja unutar proizvodnje, poslujemo u salonu nameštaja na Vračaru u Prote Mateje 64 . OVDE možete pogledati na kojim još adresama u Beogradu i Novom Sadu je moguće videti nameštaj naše proizvodnje.

DOBRODOŠLI!!!!